FOTOWANDEN

Laat uw prints tot leven komen in een gepersonaliseerde fotowand.

Tegenwoordig streven mensen naar meer dan enkel functionaliteit in hun omgeving. Ze willen een unieke beleving ervaren, waarbij de sfeer een centrale rol speelt. Cultuur, design en interieur zijn cruciaal bij het creëren van deze ervaring. Bij Pioniers in Reclame begrijpen we het belang van sfeerbeleving en bieden we diverse mogelijkheden, waaronder fotowanden.

Bij Pioniers in Reclame beschikken we over eigen printers waarmee we diverse fotowanden kunnen creëren met bijvoorbeeld naadloos behang (Airtex) en andere materialen. Het beeld kan volledig gepersonaliseerd worden, met eigen foto’s of ontwerpen. Fotowanden zijn populair vanwege hun kwaliteit, naadloze afwerking, onderhoudsgemak en sfeerbeleving.

Naast gewone fotowanden kunnen we bij Pioniers in Reclame ook verlichte en akoestische fotowanden monteren, daarnaast bieden we ook wandpanelen van kunststof of metaal aan, zoals glashelder acrylaat of geborsteld aluminium, met prints die echt tot leven komen.

Of het nu gaat om een kantoor, een winkel, een restaurant of een ziekenhuis, de juiste fotowand kan de sfeer perfect complementeren en de beleving van de ruimte verrijken.

Heeft u een visie?

Samen ontwikkelen en realiseren we uw unieke project.