GREEN SOLUTIONS

Een duurzame, circulaire en ecologishe werkwijze. Waar mogelijk produceren we groen.

In een tijd waarin milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, bieden we bij Pioniers in Reclame diverse milieuvriendelijke initiatieven en duurzame praktijken aan, met een focus op groene oplossingen. We streven ernaar om bij elke stap milieubewuste keuzes te maken en werken indien mogelijk met eco-vriendelijke materialen. Door zorgvuldige selectie van specifieke materialen kunnen we een nieuw interieur creëren dat niet alleen aan uw wensen voldoet, maar ook een positieve impact heeft op het milieu.

CIRCULARITEIT 

Bij Pioniers in Reclame streven we voortdurend naar vernieuwing en ontwikkeling, gedreven door creatieve passie en de zoektocht naar functionele oplossingen. We zijn pioniers op het gebied van maatwerk, waarbij onze eigen productie zorgt voor unieke resultaten. Circulariteit speelt hierbij een steeds grotere rol. Daarom bieden we diverse mogelijkheden om materialen te hergebruiken en een nieuw leven te geven. Met onze diensten is het mogelijk om zonder ingrijpende verbouwingen een fris, nieuw interieur te creëren, helemaal op maat en volgens uw persoonlijke wensen. Dankzij ons brede scala aan kleurrijke materialen en folies, en onze uitgebreide ervaring, zijn we goed in staat om diverse mogelijkheden en toepassingen te realiseren. 

BREEAM

Met de groeiende nadruk op duurzaamheid in diverse sectoren, waaronder de reclamebranche, is het BREEAM-certificeringssysteem een belangrijk instrument geworden. BREEAM, oftewel Building Research Establishment Environmental Assessment Method, meet en beoordeelt de duurzaamheid van gebouwen, inclusief reclamefaciliteiten. Belangrijke aspecten zijn het gebruik van duurzame materialen en productieprocessen, energie-efficiënte verlichting, waterbeheer en afvalmanagement. Bij Pioniers in Reclame dragen wij graag ons steentje bij aan een groenere toekomst binnen de reclame-industrie. Hierdoor werken wij met de BREEAM-methode in bijvoorbeeld onze lichtreclames. Klanten die duurzaamheid waarderen kunnen hiervoor uiteraard bij ons terecht.  

DUURZAME OPLOSSINGEN OP KANTOOR

Bij Pioniers in Reclame werken we ook aan duurzaamheid op ons eigen kantoor. Dankzij zonnepanelen op het dak zijn wij grotendeels zelfvoorzienend in onze energiebehoefte. Verder maken we gebruik van energiezuinige LED-verlichting en hebben we een temperatuurkamer voor onze printers, wat energie bespaart en de levensduur van onze apparatuur verlengt. We gebruiken eco-solvent printers en eco-solvent UV inkt, samen met PVC- en ftalaatvrije folies en FSC-gecertificeerd papier. Ook voor ons eigen kantoorpand hebben wij gebruik gemaakt van Facade Film voor op onze kozijnen, om zonder ingrijpende verbouwing een fris en nieuw interieur te realiseren. Met circulaire praktijken en duurzame productieprocessen geven we materialen een nieuw leven, ook voor onszelf. 

Heeft u een visie?

Samen ontwikkelen en realiseren we uw unieke project.