Het traject in 6 essentiële stappen.

Van analytisch vermogen tot vakwerk in de montage.

1) Analyse

De analyse zorgt ervoor dat we in kaart kunnen brengen waar behoefte aan is, dit kan gedaan worden vanaf de tekening van de architect en/of in een bestaande situatie door het gebied te verkennen.

2) Concept/plan

Nadat er een analyse is uitgevoerd stellen we een plan op. De (complexe) situatie wordt helder in kaart gebracht. We kijken naar een optimale balans tussen design en functionaliteit.

3) Ontwerp

In het ontwerp-traject houden we rekening met de functionaliteit en duurzaamheid. We zorgen dat het naadloos aansluit bij het gebouw / visie van de architect. Een complementair ontwerp.

4) Materiaalkeuze

We hebben alle specifieke kennis in huis, ook de productie doen we zelf. We zorgen dat alle elementen tot hun recht komen en er zo een functioneel, duurzaam resultaat ontstaat. Van advies tot eindproduct.

5) Uitvoering/montage

Het moment aangebroken dat de elementen samenkomen. Een mooi eindproduct dat gemonteerd word op de gekozen locatie. We hebben specialisten die dit tot in de puntjes voor u verzorgen.

6) Evaluatie

Nadat alles is gemonteerd lopen we samen met de opdrachtgever langs het eindresultaat, pas als alles is geëvalueerd is de klus geklaard.

Waarom kiezen voor Pioniers in Reclame?

We zijn vanaf het begin betrokken bij uw project. Zo kunnen we samen iets moois neerzetten. We hebben de kennis in huis om u van begin tot eind te ontzorgen. Van concept tot oplevering, alles onder één dak. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?