INTERIEUR

Een sfeervolle omgeving, helemaal naar wens.

Een sfeervolle omgeving – zakelijk en privé – is belangrijker dan u denkt! Het zorgt er namelijk voor dat u zich prettig voelt, op een professionele manier zaken kunt doen én zelfs minder stress ervaart. Of dit nu gaat om een sfeerwand in uw vergaderruimte óf dat u een rustgevende hotelkamer wenst.

Een nieuw interieur?

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden voor uw interieur bij Pioniers in Reclame. Door uw wanden, vloeren en plafond te decoreren met beprinte naadloze oplossingen, akoestisch werkende textielframes, beprinte wandpanelen (acrylaat en aluminium), muurschilderingen, glasfolie of een andere toepassing, kan een extra dimensie worden gerealiseerd.

Het is mogelijk om zonder vervelend hak- en breekwerk een fris, nieuw interieur te realiseren! Hierdoor hoeven vele materialen niet vervangen te worden en heeft u toch een nieuwe uitstraling, helemaal op maat en naar uw persoonlijke wensen.

Wij hebben een breed scala aan kleurrijke materialen en folies tot onze beschikking. Met onze uitgebreide ervaring zijn we goed op de hoogte van de diverse mogelijkheden en toepassingen.

Welk type het beste bij u past? Daar adviseren wij u graag persoonlijk over. 

Heeft u een visie?

Samen ontwikkelen en realiseren we uw unieke project.