GLASFOLIE

Zonwerend, inkrijkwerend, veiligheid of decoratief.

 

Ontdek de diversiteit van onze glasfolies bij Pioniers in Reclame. Of het nu gaat om zonwerende glasfolie, inkijkwerende folie, veiligheidsfolie, of decoratieve opties, wij bieden een scala aan oplossingen. Als ervaren experts kunnen we ook verschillende folies combineren voor optimale resultaten. Bij Pioniers in Reclame vinden we altijd een passende oplossing voor uw project. 

 

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Lees hieronder dan verder of vraag een van onze experts om advies!

Zonwerende glasfolie

Sky Series

De Sky windowfilms van ASWF verminderen de felheid en de scherpte van de zonnestralen naar binnen. Deze dual-preflective film zorgt voor een lage reflectie en spiegeling tijdens schemerige of donkere omstandigheden. Tevens blijft in de zomer de warmte buiten blijft en gedurende de winter blijft de warmte beter binnen.

Reflection Series

Wanneer hitte en lichtproblemen door de zon tot het maximum geblokkeerd dienen te worden, dan is de Reflection windowfilm van ASWF de oplossing. Deze films blokkeren een uitzonderlijk hoge hoeveelheid zonnestralen door de hoge reflectie. Het glas krijgt een modern spiegelend uiterlijk. 

Comfortview Series 

Hoogwaardige keramische raamfolie met een uniek hoge lichtdoorlaatbaarheid en zeer goede infrarood-wering. Geschikt voor montage aan de binnenzijde van het glas, ideaal voor locaties waar warmtewering en behoud van natuurlijk licht belangrijk zijn. Door de hoge transparantie, behoudt men een prettig zicht naar buiten.

UV-Control Series – UV-wering 

Hoogwaardige raamfolie, speciaal ontwikkeld voor het maximaal blokkeren van ultraviolet licht dat door zonnestralen via het glas binnen kan komen. UVP-152 is opgebouwd uit meerlaags polyester met extra UV-absorbers in de lijmlaag. Hierdoor kan het raamfolie verkleuring (door het zonlicht) grotendeels blokkeren. 

Inkijkwerend

ASWF Illusion-7 – binnen- & buitenzijde 

De Illusion windowfilm biedt de uitkomst wanneer men het zicht naar binnen wil blokkeren met een spiegeleffect aan één zijde, terwijl de andere zijde een donkere tint behoudt om naar buiten te kijken. Dit heeft ook als voordeel dat kunstlicht ’s avonds niet reflecteert in de ramen, in tegenstelling tot tweezijdige spiegel- of reflecterende folie.

Veiligheidsfolie /inbraakvertragend

Er bestaat een wezenlijk verschil tussen inbraak vertragende folie en veiligheidsfolie, ook al voelen beide soorten films dik en stug aan. Eerstgenoemde zorgt ervoor dat inbrekers niet snel en makkelijk kunnen inbreken via het glas, terwijl veiligheidsfolie lichamelijk letsel door glasscherven voorkomt.

Protection series (raamfolie voor veiligheid)

Hoogwaardige glasheldere veiligheidsfilm, in 2 diktes leverbaar. Ter voorkoming van lichamelijk letsel door glasbreuken. SF-200 is meerlaags, dus sterker dan conventionele 1-laags veiligheidsfolies met deze dikte. Zowel de SF-100 als de SF-200 voldoen aan de Europese norm en zijn dan ook NEN EN-12600 gecertificeerd.

P2A – Inbraakvertraging

Hoogwaardige glasheldere veiligheidsfilm ter vertraging van inbraak en het voorkomen van lichamelijk letsel door glasbreuken. Getest en goedgekeurd volgens eisen van verzekerhingsmaatschappijen en de slagvastheidsnorm NEN EN-356 P2A (DIN52290A). Uitermate geschikt op plaatsen waar een inbraakprobleem geldt.

SOTT – SF-100 Silver

Hoogwaardig zilver spiegelende veiligheidsfilm ter voorkoming van lichamelijk letsel door glasbreuken én voor het blokkeren van inkijk en zonnewarmte. Het folie houdt de glasscherven bij elkaar wanneer het glas breekt of iemand per ongeluk tegen het glas valt. Dit maakt het een allround toepasbare raamfolie voor zowel veiligheid als comfort. 

ASWF Protection Series 

De veiligheidsfolies van ASWF fungeren als een onzichtbaar schild tegen lichamelijk letsel door glasbreuken. Ze houden de glasscherven bij elkaar in geval van een breuk, waardoor ze ideaal zijn voor glazen oppervlakken waar mensen mogelijk gevaar lopen door rondvliegende glasscherven bij explosies, aardbevingen en ongelukken.

ASWF Protection Series – Anti-Graffiti

Deze speciale glasheldere veiligheidsfolie heeft een speciale afstotende toplaag én een verwijderbare belijming. De folie is ideaal te gebruiken in omstandigheden waarbij vandalen graag glazen ramen willen beschadigen en bekrassen met scherpe voorwerpen of het glas willen bespuiten met graffiti.

Decoratie

Beprintbaar en glashelder

Speciaal polyester met uniek heldere PS lijmlaag om een glasheldere doorkijk te waarborgen; glasheldere, gekleurde prints alsof het op het originele glas is aangebracht. Met deze folie kunt u de mooiste creaties maken op etalages, glazen puien of tussenwanden zonder dat men het tussen de afbeeldingen los kan peuteren.

 

WhiteFrost

Matwitte polyester raamfolie met hoge lichtdoorlaatbaarheid, ontwikkeld voor montage aan de binnenzijde van het glas. Deze dunne matte film voorkomt inkijk, maar laat wel daglicht door zodat ruimtes niet extra verlicht hoeven te worden.

EtchedGlass

XC-1200PE Etched Glass is een matte, semi-transparante, grijze PVC film met een zeer fijn kristal-effect. Deze zachte, flexibele film is zowel te gebruiken op glas als ook op kunststof. Het fijn kristal-effect zorgt voor een mooi geëtst glas uitstraling en maakt grote oppervlakken minder saai dan gewone matte inkijkwerende folies.

 

FrostedCrystal

Gegoten lichtgrijze, semi-transparante, PVC film met een grof ijskristal-effect. Deze zachte flexibele folie is zowel te gebruiken op glas als op kunststof. Het kristal-effect zorgt voor een mooie en sjieke uitstraling en maakt grote oppervlakken minder saai dan gewone matte inkijkwerende folies. 

Heeft u een visie?

Samen ontwikkelen en realiseren we uw unieke project.