Expertise.

We zijn een belangrijke schakel voor opdrachtgevers, ontwerpers en (interieur)architecten.
We ontwikkelen, ondersteunen en realiseren de meest uiteenlopende projecten met betrekking tot wayfinding, signage en sfeerbeleving.

Toegevoegde waarde.

We zijn betrokken, daarom is het verstandig om ons in een vroeg stadium te betrekken bij uw project. We onderzoeken, kijken naar diverse mogelijkheden en de uitvoerbaarheid hiervan. Zo kunnen we samen de grens verleggen en het maximale resultaat uit uw project halen.

Communicatie.

Bij ieder project heeft u één vast aanspreekpunt. Zo kunnen we optimale service bieden en houden we de communicatie efficient.

Concept en ontwerp

Het nodige verkenningswerk doen, de juiste route voor uw onderneming uitstippelen. Ontdekken wat werkt en hier vervolgens vorm aan mogen geven is wat ons beweegt.

Wayfinding

Eenmaal in beweging wilt u zorgeloos op de juiste locatie aankomen. We zorgen voor een helder en goed doordacht plan voor de bewegwijzering. Van concept tot realisatie.

Sfeerbeleving

Gasten zijn op zoek naar een unieke ervaring. De beleving staat centraal. Cultuur, design en interieur zijn doorslaggevend. We bieden een groot scala aan mogelijkheden.

Gevelreclame

Het aanzicht van uw pand heeft allure. Hier sluit de gevelreclame naadloos bij aan. We kijken naar de juiste materialen, kleuren en verhouding. Dit alles in harmonie met het pand en de omgeving.

Signage

Het verstrekken van informatie, heldere communicatie zonder poespas. Duidelijke typografie, gebruik van grids, de juiste kleurkeuzes en het gebruik van duurzame materialen.

Een afspraak maken bij u op locatie?
Bel ons op 0342-470254.